10 Temmuz 2016 Pazar

Battalzade Çiğköfte Bayilik Başvurusu

Battalzade Çiğ Köfte; sektörde ilk olarak 2010 yılında çiğ köfte severler ile buluşmuş olup, ardından kısa bir zaman dilimi içerisinde aranan lezzetlerden biri haline gelmiştir. İlk şubesini İzmir’de açan firma, sonrasında faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiş olup, diğer illere de bayilikler vererek müşteri portföyünü arttırma yolunda ilerleme kaydetmiştir. Her daim güler yüzlü personeli ile hijyenik ve sağlık kuralları içerisinde üretim ve servisi benimseyen firma, yatırımcıların artan talebi ile birlikte franchising başvurularını değerlendirmeye başlamıştır. Bu sayede günümüzde tüm Türkiye geneline bayilik dağıtarak kendi üretimi olan etsiz çiğ köfteyi herkese sevdirmeyi amaçlamaktadır.
Geleneksel lezzetleri en sağlıklı ve kaliteli şekilde müşteri sofrasına taşımayı benimsemiş olan Battalzade çiğ köfte, İslami kurallara uygun üretim yapmaktadır ve helal sertifikası bulundurmaktadır. Fabrikasında otomatik makineler ile el değmeden etsiz çiğ köfte üretimi yapan Battalzade, vakumlu ürünleri günlük tazeliğinde bayilerine ulaştırmaktadır. Diğer çiğ köfte markalarından ayrılan en büyük özelliği de, günlük taze üretim yaparak bayilere çiğ köfte dağıtımını gerçekleştirmesidir. Gıda sektöründeki tüm yenilikleri ve gelişmeleri sürekli takip eden firma, yenilikçi bir vizyon benimsemiştir. Değişen müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda her geçen gün kalite anlayışını değiştiren Battalzade, lider çiğ köfte firması olmayı amaçlıyor.
Battalzade Çiğ Köfte bayilik avantajlarından yararlanmak isteyen her ilden yatırımcı başvuruda bulunabilir ve firma garantisi altında çiğ köfte satışı yaparak yüzde 100 ve üzeri kar marjı sağlayabilir. Bu lezzeti ülke sınırları dışına da yaymayı ve tanıtmayı misyon edinen firma, bayi sayılarını her geçen gün arttırarak sürekli büyüme kat etmektedir. Müşteri memnuniyetine öncelik veren Battalzade, kurulduğu yıldan itibaren güven kazanmış olup, ham madde seçiminde de çok dikkatli olmaktadır. Daima kontrollü ve denetimli etsiz çiğ köfte üretimi yapan firma, ayrıca çalışanlarının moralini de üst seviyede tutmayı ilke edinmiştir.

Battalzade Çiğ Köfte Bayilik Şartları:

Battalzade çiğ köfte bayiliği almak isteyen yeni yatırımcılar için firma kolaylıklar sağlamaktadır. 5 adımda franchising hizmeti ile hızlı ve güvenilir bir şekilde, kısa sürede kendi işinizin sahibi olmanıza fırsat tanıyan Battalzade, yatırımcılara verdiği değer ile her geçen gün gelişmektedir. Ülkemizin hızla büyüyen çiğ köfte firmasının yatırımcılardan talep ettiği bayilik şartları ve firmanın bayilerine sağladığı imkanlar aşağıda maddeler halinde yer almaktadır.
  1. Bayilere çiğ köfte dağıtımı günlük olarak yapılmaktadır.
  2. İş yeri seçiminde merkezi konumda ve yaya araç yoğunluğu fazla olan bölgelerin tercih edilmesi önceliktir.
  3. Seçilen dükkanın dekorasyonu firma konseptine uygun olmalıdır.
  4. Bayilik açılışı öncesinde gerekli satış eğitimi verilmektedir.
  5. İşletme ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılayacak bir franchising sistemi sunulmaktadır.
  6. Bayilerde satışların artmasına yönelik kampanyalar yapılmaktadır. Marketing ve franchising desteği ile firma yeni iş sahibi olan yatırımcıların yanındadır.
  7. Profesyonel marketing desteği ile düzenli reklam kampanyaları düzenlenmektedir.
  8. Bayilere oryantasyon eğitimi verilmektedir. Çiğ köfte satışına dair gerekli tüm eğitim uzman kadrosu tarafından yeni yatırımcılara anlatılmaktadır ve idari kontrol eğitimi de verilmektedir.
Battalzade Çiğ Köfte bayilik için belirlenen diğer şartlar ve sağladığı imkanlar hakkında daha detaylı bilgiyi firmanın resmi bayilik sayfasından incelemek için tıklayınız.
Hemen bayilik başvurusu yapmak için de doldurmanız gereken bayilik formuna buradanulaşabilirsiniz.
Firma iletişim bilgileri:
Adres: 7108 Sok. No:33 Pınarbaşı / İZMİR
Tel: 0 (232) 479 52 33
Fax: 0 (232) 479 52 36
E-posta: info@battalzade.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder