9 Temmuz 2016 Cumartesi

Bursa Şehrinde Oto Yıkama Açma Maliyeti? Açılır Mı?

Bursada oto yıkama açmak ne kadar sermaye gerektirir
Merhaba kıymetli iş planı yapan arkadaşlarım sizlere Bursa oto yıkama açmak ile alakalı bulgular payalaşıcağız buna benzer bir çok konudaki deneyimli insanlardan edindiğim bulgular tarafında hazırladığımız OTO YIKAMA AÇMAK isimli makalemizi okuyabilirsiniz.

Bursada Türkiyenin 4.cü büyük kenti olarak kabul edilmekte olmasından Bursa’da otomobil sayısıda doğru orantılı olarak mantıklı ve kârlı bir iş fikridir.Bu hal ilerleyen ekonomi zincirlerinde olmazsa olmaz işlerden biridir.Arz talep sorunu olan müşteri potansiyelini bulma tekniği ise doğru amaca odaklanarak uygulanabilecek bir iştir.Doğru amacı bulduktan sonra istikrarlı bir şekilde amaca (müşterilere) odaklanıp sabrınızı ve gücünüzü ( parasal ve manevi ) yitirmeden işe 4 kolla sarılmanız gerekmektedir.

Hızlı şekilde para kazanmak istiyorsanız süratli bir şekilde işlere başlayıp sabırla ve istikrarla gerekenleri yapmanız gerekmektedir.Bu gerekenlerin hepsini ismim ismim sizler amacıyla OTO YIKAMA AÇMAK isimli makalemizde bir araya getirdik. Gerçekten Bursa’da oto yıkama açarak para kazanmak istiyorsanız bu yazımızı okumalısınız.
NOT: Bu yazıya yorum kapanmıştır. Oto yıkama açmak ile alakalı bütün sorularınızı ve merak ettiklerinizi iş kurma rehberi bölümündeki Oto Yıkama Açmak Yazımıza yorum yaparak sorabilirsiniz.Yada buraya tıklayarak direk yazıya gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder