9 Temmuz 2016 Cumartesi

Spagetti İce Cream Dondurma Bayilik

Spagetti İce Cream 2013 yılınde kurulmuş ve şuanda 20’ye yakın satış bayiliği olan büyük bir kuruluştur. Kendi ürettikleri ürünleri franchise bayiliklerine gönderen ve müşteri memnuniyetine önemveren Spagetti İce Cream firması anlaştığı satış noktaları aracılığı ile de dondurma satışlarını yapmaktadır. Dondurma genel olarak Türkiye’de 6 ay süresince satıldığı amacıyla iyi bir lokasyondan bayilik almanız ile 6 ay satış yapabilri ve kalan altı ay süresince da kazandığınız ücreti harcayabilirsiniz.
Türkiye çapında 20’ye yakın bayiliği olan Spagetti İce Cream firması dondurmalarını Alman usulü olarak sunmakta olup bütün malzemelerini üretim tesisine denetimli şekilde almakta ve her şeyin natural olmasına büyük özen göstermektedir. Firmanın franchise bayilik verileri alçakta sunulmuştur
2013 yılı yaz sezonunda Çeşme Alaçatı – Bodrum Gümbet – Edirne Erikli – Tekirdağ Beyazköy Opet – Tekirdağ Çorlu TEM Metro Turizm tesisleri – Metro City Mall Cinemapink – Perla Vista Mall Cinemapink – Suudi Arabistan Riyadh Granada Center Mall da standlarımız dondurmayı en eğlenceli durumuyla sundular.
FİRMA İSMİ: Spagetti İcecream
BAYİLİK KATEGORİSİ: Dondurma-kutu kumpir-pancake-noodle-omlet
KURULUŞ YILI: 2013
BAYİ-FRANCHİSE SAYISI: 13
Spagetti İce Cream Bayilik Şartları
BAYİLİK ŞARTLARI VE YATIRIM MALİYETİ: New York street foods konseptinde standlarda ve üstünde tespit edilen 5 değişik mutfakta 5 değişik ürün ayrı ayrı anlık SIFIR YAĞ ile kutularda hazırlanır.Farklı ve fark yaratan bu konsept stand olarak bütün mutfak ekipmanları ile 19.800 TL ya da mini cafe amacıyla yalnızca kolay mutfak ekipmanları ile 10.000 TL dir.
BAYİLİK DESTEKLERİ: PERSONEL DESTEĞİ, EĞİTİM DESTEĞİ, PAZARLAMA DESTEĞİ, BÖLGE KORUMASI, YER SEÇİMİ.
Spagetti İce Cream Bayilik Etkileşim Bilgileri
YETKİLİ KİŞİ: Murat Aslanoğlu
CEP TEL: 0532 267 87 92
İŞ TEL : 0212 322 61 66
MAİL : murat@spagettiicecream.com
WEB : www.spagettiicecream.com – www.cuptogo.com.tr
ADRES BİLGİLERİ: Göktürk Eyüp İstanbul
Yukarıda yer alan bulgular ile Spagetti İce Cream firmasından derhal franchise bayilik alabilirsiniz. Yüz yüze görüşme yapabileceğiniz gibi telefon ile de konuşma gerçekleştirebilir ve aldığınız bayilik ile sizlerde natural ve taze dondurma satışlarını yaparak büyük kazançlar elde edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder