10 Temmuz 2016 Pazar

The Kebab Bayilik

Kebapçı restoranı açmak isteyenler amacıyla bayilik veren kebap markası The Kebab ile alakalı bilgi vermeye çalışacağız. The Kebab markası ile kendi işinizin sahibi olmak fırsatını değerlendirebilirsiniz.
Firma İsmi : THE KEBAB
Bayilik Kategorisi : Restoran
Kuruluş Yılı :  2015
Şube Sayısı :  5
Firma Tanıtım :  THE KEBAB  kısa sürede çok sevilen bir Restoran / Ocakbaşı markası durumuna gelmiştir. Bütün Türkiye’de ve aynı vakitte Yurt dışında franchise ağını genişleterek hem geniş yelpazeli iş istihdamı gerçekleştirmeyi hem de markamızı daha ileriye taşımayı hedeflemekteyiz.
thekebab-bayilik
Restoran açmak isteyen ya da sahip olunan restoranını  THE KEBAB markasına çevirmek isteyen yatırımcılar amacıyla kaçırılmaz bir fırsat bulunduğunu belirtmek isteriz. THE KEBAB Türkiye’nin Bütün il ve ilçelerine aynı vakitte Yurt dışına Franchising verecektir.
Hali hazırda uyuşması oluşturulan şubelerimiz:


ANTALYA, Lara (Genel Merkez)
İZMİR, Bayraklı Çok Yakında…
İSTANBUL,  Ataşehir Çok Yakında…
ANKARA  Çok Yakında…
BELÇİKA, Brüksel Çok Yakında…
İRAN, Tebriz Çok Yakında…
Franchising sözleşmemiz 5 sene süresince geçerlidir. 5.sene sonun da taraflar arasında uyuşma bulunduğu takdirde sözleşme otomatik olarak yenilenir.
Şube açılmadan evvelce lokasyonun ideal olup olmadığına THE KEBAB merkezi karar vermektedir. Projeyi tamamiyle THE KEBAB merkezi yürütmektedir. İç ve dış mekan tasarımlarımız firmamızın mimarları doğrulusunda yapılmaktadır.
Bayi Franchise Giris Bedeli : Franchise alanın sisteme girmek amacıyla franchise verene ödeyeceği başlangıç bedeli 20.000 $ +KDV dir. Bunun dışında aylık bir bedel istenmemektedir.
Bayilik ile alakalı Destekler : Reklam, personel eğitimi, bölge koruma, internet sitesi, mimari proje
Bayilik Yatırım Maliyeti ve Ortalama Kar Marjı :  200000-600000
%30
İletişim Bilgileri
Telefon :  05068633969
Web Sitesi :thekebab.com.tr
E-posta Adresi :  info@thekebab.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder