9 Temmuz 2016 Cumartesi

Ohannes Hamburger Bayilik

Ohannes Burger senesinin tecrübesi ile bütün Türkiye çapında bayilikler vermeye başladı. Ohannes Burger firması başka hamburger bayiliklerine göre daha değişik prensipler izlemektedir. Firmanın ismi Türkiye geneli marka bulunduğu amacıyla bayilik açtığınızda 20 bin dolar isim bedeli ödemeniz gerekmektedir. Üstelik her yere dükkan açılması kabul edilmiyor.
Ohannes Burger’den franchise bayilik alabilmek amacıyla ilk olarak 100 metre kareden daha büyük bir işletmenizin olması gerekmektedır. Bu işletmenin olasıysa alış veriş merkezlerinde olması ya da insanların çok bulunduğu kalabalık yerlerde tespit edilen işlek dükkana sahip olmanız gerekmektedir. Ohannes Burger bayiliği amacıyla bacanızda sorun olmaması gerekiyor zira ürünlerin yapımında ki dumanların baca yolu ile atılması gerekmektedir. Franchise bayilik bedeli ise 300 bin lira olarak belirlenmiş. İsim bedeli, anahtar teslim bayilik bedeli ve reklam bedelleri il aşağı yukarıyaya 400 bin lirayı gözden çıkartmanız gerekiyor fakat param boşa gidecek korkunuz olmasın. Çünkü Ohannes Burger firması sizlere 12 – 18 ay ortamında paranızı çıkartma garantisi sunuyor. Çünkü oluşturulan hamburgerler lezzetli bulunduğu amacıyla dükkanınızın konumu da iyiyse 12 – 18 ay ortamında yatırdığınız 400 bin lirayı çıkartır ve daha ardından kazanca geçmeye başlarsınız.

Ohannes Burger Franchise Bayilik

İsim hakkı bedeli ise 20 bin dolardır. Ortalama bayi kurulum süreci ise 1 aydır. Gelirden %3 pay alınmaktadır. Ortlama kar oranları ise %20 dir.
Personel, Eğitim, Proje, Pazarlama ve Yer seçimi konusu ile ilgili destekler verilmektedir.
Ohannes Burger etkileşim
Mail : franchise@ohannesburger.com
Web : ohannesburger.com
Ohannes Burger Bornova:
Kazım Dirik Mahallesi. 162 Sokak. No: 14 Küçükpark, Bornova
Tel: 0 232 373 99 70
Ohannes Burger Alsfakat:
Kıbrıs Şehitleri Cad., Alsfakat.
Tel: 0 232 464 61 00
Ohannes Burger Buca:
159 sok. No:7 Öğretmen Evleri Sok.
Tel: 0 232 487 00 11
Ohannes Burger Bostanlı:
Bostanlı Mah. Cemal Bülbül Sok. No:23/A
Tel: 0 232 336 00 99
Ohannes Burger firmasından franchise bayilik alabilmek istiyorsanız yukarıyayada sizler amacıyla sunmuş bulunduğumuz etkileşim bilgilerinden derhal firmayla irtibata geçebilirsiniz. Yaptığınız görüşmeler neticesi firmanın yetkilileri ile güzel bir lokasyondan bayilik alarak beklediğinizden daha yukarıyaya kazançlar elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder