15 Temmuz 2016 Cuma

Onko Emlak Bayilik ve Bayilik Şartları

Onko Emlak Bayilik

Onko Emlak Bayilik Hakkında Firma Açıklama Yazısı : Hakkımızda Gayrimenkullerinizin Alım -Satım ve Kiralanmasında Profesyonel Hizmet Sağlayan Firmamız 1993 Yılının Şubat Ayında Diyarbakırda İlk ofisini ve Şirket Merkezini Kurmuştur. Şimdiye kadar ki başarılı çalışmaları sonucunda Diyarbakır Merkez Ofisten Sonra Kayapınar, Ofislerini Kurmuştur.
Onko Emlak Bayilik ve Bayilik Şartları
Şimdiye kadar 10 Bin den fazla kişi ev sahibi yapan ONKO Emlak öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bir çok müşterisinin güvenini kazanmıştır ve en büyük referanslarımız ev sahibi yaptığımız müşterilerimizdir. Kısa Vade deki Hedefimiz 2020 yılına kadar Türkiye Genelinde 100 Franchise Olaşmak ve profesyonel gayrimenkul danışmanlarımız ile Siz Değerli Müşterilerimize Kusursuz hizmet vermek için alt yapı çalışmalarına ilk günkü heyecanla devam etmektedir.
Modernleşen ve değişen yaşam standartları; menkul alanında da yeni hizmet ve servis ihtiyaçları doğurmaktadır. ONKO Danışmanlık olarak; bu hizmetleri, kaliteli ve güvenilir iş yapış anlayışımız çerçevesinde sunuyoruz. Amacımız; müşterilerimizin ihtiyaçlarını minimum zaman içinde maksimum kalite ile sonuçlandırmak, aranılır lığımızı arttırmak, bizimle yola çıkan ofislerimizin işlerini geliştirmesine yardımcı olmak ve eğitimlerimiz ile ön plana çıkmak. Eğitimli uzman personelimiz, şeffaf yönetim anlayışımız, güvenilir ve kaliteli hizmetlerimiz ile “müşteri memnuniyeti esastır” ilkemizle hizmet veriyoruz.
Firma ismi : ONKO Emlak
Bayi – Franchise Şube Sayısı : 9
Franchising / Bayilik Destekleri : Reklam, Pazarlama, Bölge Koruması

Reklamlar

Onko Emlak Bayilik Şartları

Bayilik Şartları ve Yatırım Maliyetleri : Türkiye’nin en çok kazandıran, Emlak bayiliği ! veriyoruzBayilik için Emlak ofisi açmanız gerekiyor ! Online Emlak+web sitesi+SMS+Google reklamlarımız ile her zaman yanınızdayız Not: Hiç emlakçılık yapmamış biri, A) Bayilik aldığında daha başarılı oluyor ! Bayilik fiyatları bölgelere göre değişmektedir: Bölgesi bayimiz, yıllık: 1.000 $ B) Bölgesi bayimiz, yıllık: 500 $ A) Bölgesine giren illerimiz : İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Aydın, Bursa, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Diyarbakır, Erzurum, Edirne, Eskişehir, Trabzon, Samsun, Mersin, Muğla, Konya, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova İllerimiz, A bölgesine girer ve yıllık ücretleri : 1.000 $ B) Bölgesine giren illerimiz : Adıyaman, Ağrı, Amasya, Artvin, Ardahan, Aksaray, Afyonkarahisar Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Batman, Bartın, Bayburt, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Kars, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir Karabük, Karaman, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kastamonu, Kütahya, Mardin, Malatya, Manisa, Muş, Siirt, Sinop, Sivas, Sakarya, Nevşehir, Niğde,Ordu, Rize, Tokat, Tunceli, Şanlıurfa, Şırnak, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Ordu, Osmaniye, Isparta, Iğdır B-Bölgesi bayiler 500 $ öder Not: Bayilerimizin portföy edinimede yer ve bölge sınırlaması yoktur. Diledikleri bölge ve mahallede, diğer bir bayinin yanındaki gayrimenkulü portföyüne alır, Satar ve kiraya verebilirler. bayilerin portföyü birbirlerine açıktır. Portföy paylaşımı mecburidir. Portföyünü paylaşmayan sistem dışına çıkarılır ! Google Adwords reklamlarımız sayesinde 20 yıllık emlakçıdan daha iyi iş yapcaksınız ! Google Adwords Reklamları ile temsilcilerine destek veren emlak zinciriyiz ! ONKO Emlak Yönetim.

Onko Emlak Bayilik İletişim Bilgileri

Franchise Bayi Yetkilisi : Hayri KaratayTelefon : +90 533 738 73 72Email : onkogrup@gmail.comWeb sitesi : www.onkoemlak.comAdres Bilgileri : Urfa Yolu Üzeri Tedaş Karşısı Hacı Hasal Sit. B- BL -1/4 Bağlar/Diyarbakır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder