9 Temmuz 2016 Cumartesi

Happy Ice Cream Soft Dondurma Bayilik

2014 senesinde kurulmuş olan Happy Ice Cream Soft dondurma firması Türkiye’nin en bilindik dondurma üreticilerinden bir tanesidir. Bütün dünya ülkelerinin lezzetlerini bir araya getirerek ülkemizde satışlarını yapan Happy Ice Cream Soft firması franchise bayilikler vermeye devam ediyor.
Şuanda Türkiye geneli Happy Ice Cream Soft firması 150’ye yakın bayilik vermiştir. Farklı konumlarda en çok satışları yapan firma anlaşmalı satış noktalarında da satışlarını yaparak markalaşmaya devam etmektedir. Kendi üretim tesislerinde natural mamüller ile oluşturulan dondurmalar müşterilere sunulmakta ve lokasyona bağlı olarak gerektiğince iyi satışlar yapılabilmektedir. Yaz aylarından vazgeçilmezi olan dondurma ürünün satışını gerçekleştirme istiyorsanız derhal Happy Ice Cream Soft firmasından franchise bayilik alabilirsiniz. Firma ile yaptığınız görüşmelerden sonra yetkililer ile güzel bir lokasyondan dükkan alabilirsiniz.
FİRMA İSMİ: Happy Ice Cream
BAYİLİK KATEGORİSİ: SOFT DONDURMA
KURULUŞ YILI: 2014
BAYİ-FRANCHİSE SAYISI: 111
Happy Ice Cream Soft Dondurma Bayilik Şartları
BAYİLİK ŞARTLARI VE YATIRIM MALİYETİ: Detaylar telefonla ya da yüz yüze görüşmede anlatılacaktır.
BAYİLİK DESTEKLERİ: EĞİTİM DESTEĞİ, PAZARLAMA DESTEĞİ, BÖLGE KORUMASI, YER SEÇİMİ, REKLAM DESTEĞİ, FİNANSAL DESTEK.
Happy Ice Cream Soft Dondurma Bayilik Etkileşim Bilgileri
WEB : www.happyicecream.com.tr
Happy Ice Cream Soft firmasından bayilik alabilmek istiyorsanız derhal yukarıda yer alan etkileşim verileri üzerinden firmayla ilişkiye geçebilirsiniz. Pek çok hususta deneyim sahibi olarak piyasada deneyimli bir kadroyu arkanızı alabilir ve günlük beklediğinizden daha çok satış yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder