10 Temmuz 2016 Pazar

Zerafet Çiğköfte Bayilik

Zerafet Çiğköfte 14 yıllık deneyimli bir firmadır. İlk olarak Zerafet Çiğköfte İstanbul’da kurulmuş ve ufak bir imalathane ile işe başlamıştır. Burada ürettiği çiğköftelerini satan Zerafet Çiğköfte kısa vakitte müşterilerin ilgi odağı olmuş ve en çok sevilen çiğköfte markası durumuna gelmiştir. Dönemin ilerlemesi ile daha da deneyim sahibi olan Zerafet Çiğköfte imalathanesini büyütmüş ve daha çok satış yapmaya başlamıştır. Önceleri franchise bayiliklere müşteri memnuniyetinden ötürü pek sıcak bakmayan firma şuanda Türkiye geneli fracnhise bayilik vermeye başladı.
Franchise bayiliklerine ürettiği çiğköfteleri göndererek onlarında kar etmesini gerçekleştiren Zerafet Çiğköfte aynı vakitte uyuşma yaptığı satış noktalarına da ürettiği çiğköfteleri göndermektedir. Şuanda Türkiye geneli daha tanınır bir marka olan Zerafet Çiğköfte bayiliği yardımıyla ciddi oranda kar yapabilirsiniz. Çünkü kar marjı beklediğinizden daha yüksek denilebilir.
Kurulacak bayinin yaya ve vasıta trafiğini yoğun bulunduğu işlek bir noktada olması
İsim hakkı bedeli tarafınızdan talep edilmemektedir
Açılacak olan bayinin kurulum giderleri bayi tarafınca karşılanacaktır.
şirket ile bayi içersinde yapılacak olan her iki tarafın çıkarlarını sakınan bayilik sözleşmesi yapılacaktır.
Firmamızca belirlenmiş olan konsepte ideal olarak kurulacak bayinin kurulum adımında tarafımızca yönlendirileceksiniz.
Yazılı ve görsel medyada yayınlanacak olan her türlü reklam giderleri ile alakalı olarak bayiden rastgele bir katılım payı ya da ücret talep edilmeyecektir.
Faaliyete girecek olan bayide çalışacak olan personel açılış evveli eğitime natural olarak tutulacak ve daha ileri adımlarda firmamız doğrulusunda lüzumlu teknik data ve destek verilecektir.
Ürünlerimiz son adım nitelikli vasıta-gereç ve tertemiz ortamda üretilmekte olup bu üretim şartları ISO 9001 ve ISO 22000 nitelik belgeleri ile tescillenmiştir
Ürünlerimiz üretim tesislerimizden bayiye ulaşıncaya kadar tertemiz ortamlarda vakumlu ambalajlar ile tarım ve köy işlerinin izni dahilinde tarafınıza sevk edilecektir.
Franchise bedeli: 2500 TL olarak belirlenmiştir.
Zerafet Çiğköfte Bayilik Destekleri
BAYİLİK DESTEKLERİ: EĞİTİM DESTEĞİ, PAZARLAMA DESTEĞİ, BÖLGE KORUMASI, YER SEÇİMİ, REKLAM DESTEĞİ.
Zerafet Çiğköfte Bayilik Etkileşim Bilgileri
BAYİLİK : 0533 484 8740 (MURAT KARAŞALLI)
GSM : 0541 692 3507 (OĞUZHAN KARA)
İŞ TEL : 0224 366 01 01
FAX : 0 224 368 0202
MAİL : info@zerafetcigkofte.com – zerafet@zerafetcigkofte.com
WEB : www.zerafetcigkofte.com
ADRES BİLGİLERİ: ORTA BAĞLAR MAHALLESI DILEK SOKAK NO:15 YILDIRIM / BURSA
Yukarıda Zerafet Çiğköfte firmasının bütün irtibat verileri ve etkileşim adresleri iletilmiştir. Firmanın ana merkezi Bursa’da bulunuyor ve satışları her geride bıraktığımız gün artmaktadır. Eğer çiğ köfte bayiliği alabilmek istiyor ve hangi firmadan alacağınızı bilmiyorsanız derhal Zerafet Çiğköfte’den fracnhise bayilik alarak lezzetli satışlar yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder